SDIC Effervescent Tablet Disinfection Dichlor

Katerangan pondok:


  • Ngaran séjén:SDIC, NaDcc, DccNa
  • Nomer CAS:2893-78-9
  • Rumus:C3N3O3Cl2Na
  • Penampilan:Tablet bodas
  • Rincian produk

    Tag produk

    Natrium dichloroisocyanurate mangrupa antisepsis, sterilization, beberesih cai, pemutihan, killing ganggang, sarta deodorization.

    Tablet dichloride Effervescent kami gaduh efficacy anu langkung panjang, pangukuran akurat, aman sareng gampang dianggo, sareng tiasa langsung ditambah;jero kana handap, disinfection na sterilization dimimitian ti handap kolam renang jeung meakeun saeutik efficacy.Éta gaduh épék sterilisasi sareng pemutihan anu kuat, sareng seueur dianggo dina disinfeksi kolam renang sareng sterilisasi sareng pembunuhan ganggang tina cai sirkulasi.

    1
    9
    SDIC effervescent tablet disinfection produsén dichlor produsén éféktif tinggi

    Parameter tina Dichloro Effervescent Tablet

    spésifikasi: customizable
    Eusi cai: 3,0% max
    nilai pH 1% solusi 5,5-7,0
    Zat teu leyur dina cai: 0,1% max
    Asal: Cina
    Band: Xingfei

    Tindakan pancegahan

    1. Natrium dichloroisocyanurate mangrupakeun disinféktan pikeun pamakéan éksternal, nu kudu diteundeun kaluar jangkauan sahiji barudak.
    2. Pamakéan produk ieu nempatkeun tablet kana cai sareng dianggo ayeuna.
    3. Nyimpen di tempat garing jauh tina lampu, ulah kakeunaan panonpoé, hujan, sarta ulah campur jeung minyak, asam jeung zat alkali.

    Tablet dichloride Effervescent kami gaduh efficacy anu langkung panjang, pangukuran akurat, aman sareng gampang dianggo, sareng tiasa langsung ditambah;jero kana handap, disinfection na sterilization dimimitian ti handap kolam renang jeung meakeun saeutik efficacy.Éta gaduh épék sterilisasi sareng pemutihan anu kuat, sareng seueur dianggo dina disinfeksi kolam renang sareng sterilisasi sareng pembunuhan ganggang tina cai sirkulasi.

    Sertipikat produk

    REACH, BPR, BSCI, NSF, anggota CPO

    waktos pangiriman

    Dina 4-6 minggu

    Bungkusan sareng neundeun

    tablet klorin dijieunna tina kardus kendang atawa kendang plastik: beurat net 25kg, 50kg, kantong anyaman plastik: beurat net 25kg, 50kg, 100kg bisa ngaropéa nurutkeun sarat pamaké, produk ieu kudu disimpen dina ventilated jeung tempat garing, Uap- buktina, waterproof, rainproof, fireproof, angkutan nyegah karuksakan kana bungkusan nu.

    SDIC 60% mnt disinfeksi produsén produsén diklor épéktip luhur (6)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami