Natrium dikloroisosianurat granula 60%

Katerangan pondok:

eusi klorin: 60% mnt;
nilai PH 1% solusi: 5,5-7,0
Uap: 5% max;
Kaleyuran: gampang leyur dina cai
Bungkusan: kantong plastik 25kg;kantong badag 1000kg kalawan Usuk;50 kg kendang kardus;10kg, 25kg, 50kg drum palastik (ogé bisa ngaropéa nurutkeun sarat pamaké)
Panyimpenan: Produk disimpen dina tempat anu berventilasi sareng garing, tahan cai, tahan cai, tahan hujan sareng tahan seuneu.
Gambar produk 8-30 bolong, 20-60 bolong


Rincian produk

Tag produk

Natrium Dichloroisocyanurate (SDIC)

Natrium Dichloroisocyanuratemangrupakeun-efisiensi tinggi, spéktrum lega, tipe anyar baktéri sistemik, nu boga pangaruh biocidal kuat.Dina 20ppm, laju baktéri ngahontal 99%.Bisa maéhan sagala rupa baktéri, ganggang, fungi jeung kuman.Sipat kimia natrium dichloroisocyanurate anu stabil, sarta klorin éféktif teu turun ku leuwih ti 1% dina satengah taun gudang dina kaayaan garing, nu merenah pikeun neundeun jeung transportasi;éta aman sareng merenah dianggo, kalayan dosis anu kirang sareng durasi efficacy anu panjang.Ieu bisa loba dipaké dina perawatan médis sarta kaséhatan, foci, sarta disinfection preventif.Produk ieu mangrupikeun produk disinfeksi idéal pikeun kulawarga, hotél, réstoran sareng tempat umum.Nalika disinfecting sareng produk ieu, éta tiasa direndam, disemprot sareng diusap ku leyuran cai.Solusi cai anu disiapkeun ku produk ieu henteu kedah disimpen lami.

Produk ieu kacida éfisiénna, stabil dina pagelaran, sareng henteu gaduh épék ngarugikeun dina awak manusa.Hal ieu dipercaya pisan ku pangguna di Cina sareng ogé populer di pasar internasional.

Mékanisme tindakan natrium dichloroisocyanurate nyaéta kieu: nalika disemprot dina permukaan pepelakan, asam hypochlorous tiasa dileupaskeun lalaunan.Ku denaturasi protéin baktéri, ngarobah perméabilitas mémbran, ngaganggu prosés fisiologis sareng biokimiawi sistem énzim sareng mangaruhan sintésis DNA, Patogén maot gancang.

Gambar bungkusan

Natrium dichloroisocyanurate dihydrate (2)
Natrium dichloroisocyanurate dihydrate (3)
Natrium dichloroisocyanurate dihydrate (4)
Natrium dichloroisocyanurate dihydrate (1)
Natrium dichloroisocyanurate dihydrate (5)
Natrium dichloroisocyanurate dihydrate (6)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami