Disinféktan Asam Trichloroisocyanuric Bubuk Kolam Renang

Katerangan pondok:

Bau klorin TCCA henteu aya hubunganana sareng klorin anu sayogi.The kuat bau klorin, nu leuwih luhur eusi najis.Kurang bau, langkung murni.Kusabab bahan impurity bakal meta jeung TCCA ngaleupaskeun bau klorin.Sareng sékrési klorin bakal nyababkeun ngirangan klorin anu sayogi.


  • Penampilan:Bubuk bodas
  • Klorin sayogi:90% MIN
  • nilai pH (1% solusi):2.7 - 3.3
  • Uap:0,5% max
  • Kalarutan (g/100mL cai, 25 ℃):1.2
  • Paket::1, 2, 5, 10, 25, 50kg drum plastik;25, 50kg serat drum;1000kg kantong badag
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Dagang lianna: ●Trichlor ●lsosianuric klorida

    Rumus molekul: C3O3N3CL3

    KODE HS: 2933.6922.00

    NO CAS: 87-90-1

    IMO: 5.1

    UN NO.: 2468

    Produk ieu mangrupikeun disinféktan klorin organik efisiensi tinggi kalayan eusi klorin anu épéktip langkung ti 90%.Cai mibanda ciri slow-release jeung slow-release.Salaku jinis anyar disinfeksi efisiensi tinggi sareng agén pemutihan, éta ngagaduhan rupa-rupa aplikasi sareng teu gaduh épék ngarugikeun dina awak manusa.

    Kaunggulan produk

    Asam trichloroisocyanuric milik Kelas 5.1 agén pangoksidasi, nu mangrupakeun kimia picilakaeun, bubuk kristalin bodas atawa padet granular, kalawan bau pungent kuat gas klorin.Kurang bau klorin hartosna kualitas TCCA urang langkung saé tibatan anu sanés.Sapertos TCCA ti Jepang, bauna langkung handap tibatan produk China.Bau klorin TCCA henteu aya hubunganana sareng klorin anu sayogi.tina eusi najis.Kurang bau, langkung murni.Kusabab bahan impurity bakal meta jeung TCCA ngaleupaskeun bau klorin.Sareng sékrési klorin bakal nyababkeun ngirangan klorin anu sayogi.

    Mékanisme

    Asam trichloroisocyanuric kalebet kelas isosianurat terklorinasi sareng turunan asam isosianurat anu ngandung gas.Mékanisme disinfeksi na: leyur dina cai pikeun ngahasilkeun asam hypochlorous kalawan aktivitas maéhan mikroorganisme.Asam hypochlorous ngabogaan beurat molekul leutik, sarta gampang diffuse kana beungeut baktéri sarta nembus mémbran sél kana baktéri, oxidizing protéin baktéri sarta ngabalukarkeun maotna baktéri.

    Aplikasi TCCA

    Asam trichloroisocyanuric boga épék maéhan ganggang, deodorizing, ngamurnikeun cai, sarta pemutihan.Dibandingkeun sareng natrium dichloroisocyanurate, éta ngagaduhan fungsi sterilisasi sareng pemutihan anu langkung kuat sareng hasil anu langkung saé.Hal ieu loba dipaké salaku agén cuci jeung pemutihan pikeun katun, linen jeung fabrics serat kimiawi., agén anti shrinkage wol, klorinasi karét, perlakuan sterilization of pangeboran minyak kokotor leutak, bahan batré, kolam renang disinfection, disinfection cai nginum, kokotor industri jeung perlakuan kokotor domestik, industri ngolah dahareun, industri kabersihan dahareun, aquaculture, industri kimia Daily, rumah sakit, pabinihan, pencegahan wabah, pembuangan sampah, hotél, réstoran, sterilization wewengkon badag sanggeus bencana alam jeung bencana jieunan manusa, pencegahan inféksi, jsb Ieu ogé bisa dipaké dina sintésis naphthols.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami