Asam trichloroisocyanuric 200 g tablet

Katerangan pondok:


  • sinonim:TCCA 90, 1,3,5-Trichloro-2,4,6-triazinetrione, Symclosene, TCICA, asam Trichlorocyanuric
  • Penampilan:Tablet bodas sareng tablet multifungsi
  • spésifikasi:Spésifikasi 200g / sapotong
  • sipat fisik:flaky
  • Nomer CAS:87-90-1
  • beurat molekul:232.41
  • Rincian produk

    Tag produk

    spésifikasi

    Eusi klorin éféktif 90,0% mnt, 87% mnt
    eusi Uap 0,5% max
    Gravitasi husus 0.95 (ringan)/1.20 (beurat)
    nilai pH (larutan cai 1%) 2.6~3.2
    Kalarutan (25 ° C cai) 1,2g / 100g
    Bungkusan 1kg drum plastik, 25kg kantong plastik;kantong badag 1000kg kalawan Usuk;Ember kardus 50kg;10kg, 25kg, 50kg ember plastik (ogé tiasa ngaropéa nurutkeun sarat pamaké)

    Aplikasi

    1. asam Trichloroisocyanuric bisa dipaké pikeun sterilization na disinfection cai nginum jeung kolam renang;alatan laju disolusi slow anak, waktu éféktif leyuran panjang, utamana cocog pikeun ngojay
    Disinfeksi sareng sterilisasi cai kolam renang.

    2. Klorin kuat bisa dipaké pikeun nyintésis detergents, detergents, cleaners na deodorants kalawan disinfection sarta épék germicidal;

    3. Hal ieu dipaké pikeun disinfection, sterilization na deodorization of septic tank jeung sewers, sarta disinfection na sterilization di wewengkon kasakit tepa jeung wewengkon wabah;

    4. Trichlorine ogé bisa dipaké pikeun sterilization na disinfection tina peternakan, produk akuatik, jangjangan, sericulture jeung perlindungan tutuwuhan siki;disinfeksi, antiseptik sareng ngajaga seger buah sareng sayuran.

    5. Industri.Dipaké salaku perlakuan kokotor, bahan baku kimia:
    (1) Long-acting sustained-release fungisida dipaké salaku perlakuan anti ganggang pikeun cai sirkulasi industri.
    (2) Pangolahan limbah industri sareng limbah domestik
    (3) Dipaké pikeun sterilization perlakuan leutak pangeboran minyak bumi kokotor
    (4) Dipaké salaku agén pemutihan jeung agén pemutihan tiis dina industri tékstil
    (5) Industri imitasi wol salaku wol jeung agén perlakuan cashmere jeung wol agén anti shrinkage

    neundeun produk

    Produk kudu disimpen di gudang tiis, garing, well-ventilated, Uap-buktina, waterproof, waterproof, fireproof, papisah tina seuneu jeung sumber panas, sarta dilarang dicampurkeun jeung kaduruk, ngabeledug, durukan spontan sarta timer exploding zat. , sareng henteu sareng oksidan.Agén réduksi gampang dicampurkeun sareng disimpen sareng zat klorinasi sareng dioksidasi.Dilarang pisan pikeun nyampur sareng nyampur sareng uyah anorganik sareng zat organik anu ngandung amonia, amonium, sareng amina, sapertos amonia cair, cai amonia, amonium bikarbonat, amonium sulfat, amonium klorida, sareng ure.

    Tablet TCCA 90 200g kami gaduh kaunggulan efisiensi baktéri anu luhur, durasi panjang, pembunuhan gancang tina rupa-rupa kuman, teu aya résidu saatos ngabubarkeun, aplikasi anu lega sareng pangaruh ubar anu stabil, sareng sajabana, pikeun mastikeun hasil anu langkung efisien nalika dianggo.

    Gambar bungkusan

    Natrium dichloroisocyanurate dihydrate (1)
    Natrium dichloroisocyanurate dihydrate (3)
    Asam trichloroisocyanuric 200g tablet (4)
    Natrium dichloroisocyanurate dihydrate (4)
    Natrium dichloroisocyanurate dihydrate (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami