Warta pausahaan

  • Watesan eusi asam sianurat pikeun kolam renang.

    Watesan eusi asam sianurat pikeun kolam renang.

    Pikeun kolam renang, sanitasi cai mangrupikeun hal anu paling dipikaresep ku réréncangan anu resep ngojay.Dina raraga pikeun mastikeun kasalametan kualitas cai sarta kaséhatan swimmers, disinfection mangrupakeun salah sahiji metodeu perlakuan umum cai kolam renang.Di antarana, natrium dichloroisocyanurate (NaD...
    Maca deui
  • Kolam renang disinfeksi poean

    Kolam renang disinfeksi poean

    Tablet disinféktan, ogé katelah asam trichloroisocyanuric (TCCA), nyaéta sanyawa organik, bubuk kristalin bodas atanapi padet granular, kalayan rasa pedas klorin anu kuat.Asam trichloroisocyanuric nyaéta oksidan kuat sareng klorinator.Cai mibanda efisiensi tinggi, spésimén lega ...
    Maca deui
  • Disinfeksi salami waktos Pandémik

    Disinfeksi salami waktos Pandémik

    Sodium dichloroisocyanurate (SDIC/NaDCC) mangrupikeun disinféktan spéktrum lega sareng deodoran biocide pikeun panggunaan éksternal.Hal ieu loba dipaké pikeun disinfection cai nginum, disinfection preventif jeung disinfection lingkungan di sagala rupa tempat, kayaning hotél, réstoran, hos ...
    Maca deui