SDIC Granule Dihydrate Disinfection Dichlor

Katerangan pondok:


  • Ngaran séjén:SDIC, NaDcc, DccNa
  • Nomer CAS:51580-86-0
  • Rumus:C3N3O3Cl2Na
  • Penampilan:Granul bodas
  • Beurat molekular:255.98
  • Kandungan klorin:55% mnt
  • Rincian produk

    Tag produk

    Émbaran Dasar

    Sodium dichloroisocyanurate Dihydrate, ogé katelah SDIC, mangrupikeun disinféktan anu biasa dianggo kalayan eusi klorin 55% mnt.SDIC boga efisiensi tinggi, kinerja stabil teu bahya pikeun awak manusa, sarta ngabogaan bau klorin slight.Éta gaduh oksidasi anu kuat sareng pangaruh pembunuhan anu kuat dina sababaraha mikroorganisme patogén sapertos virus, spora baktéri, sareng jamur.

    Granular 8 ~ 30 bolong, 20 ~ 60 bolong, 20 ~ 40 bolong (atanapi diputuskeun ku palanggan)
    PH (1% solusi) 5.5-7.0
    EINECS No. 220-767-7
    Kandungan klorin 55% mnt
    Tempat Asalna Cina
    Pamakéan Kimia Disinfeksi, Kimia Perawatan Cai
    Ngaran Brand XINGFEI
    Penampilan Granular
    UN No. 3077
    Kelas 9
    Asam Trichloroisocyanuric
    1Asam trichloroisocyanuric-200g-tablet7
    1Asam Trichloroisocyanuric-200g-Tablet6

    Fitur produk

    (1) Dichlor boga disinfection kuat sarta pangaruh sterilization.Dina 20ppm, laju sterilization ngahontal 99%.Salian maéhan baktéri, ganggang, fungi, sareng baktéri, éta ogé gaduh pangaruh antibakteri anu kuat.

    (2) Dichloro boga rupa-rupa aplikasi.Éta henteu ngan ukur dianggo pikeun ngolah tuangeun sareng inuman sareng disinfeksi cai nginum, tapi ogé pikeun ngabersihkeun sareng ngabasmi tempat umum, ngolah cai sirkulasi industri, disinfeksi kabersihan rumah tangga, sareng disinfeksi aquaculture.

    (3) granules diklorida kami boga kasadiaan tinggi klorin.Malah dina leyuran cai kalawan suhu cai sahandapeun 4 ° C, éta bisa gancang ngaleupaskeun sagala klorin sadia dikandung dina eta, ku kituna disinfection sarta pangaruh sterilization na bisa pinuh garapan.

    (4) SDIC padet tur bisa dijieun kana bubuk bodas, granules sarta tablet, nu merenah pikeun bungkusan na transportasi, kitu ogé Pilihan sarta pamakéan pamaké.

    Aplikasi

    Disinféktan Lingkungan COVID-19
    cai nginum, kolam renang, tableware, jeung hawa, ngalawan kasakit tepa,
    Cacing sutra, ingon-ingon, jangjangan, jeung lauk,
    Nyegah wol tina shrinkage, ngabodaskeun tékstil jeung ngabersihan cai sirkulasi industri.

    Sertipikat produk

    REACH, BPR, BSCI, NSF, anggota CPO

    waktos pangiriman

    Dina 4-6 minggu

    Bungkusan

    Ti 0.5kg ka 1000kg kantong badag (atawa dipénta ku customer)

    SDIC 60% mnt disinfeksi produsén produsén diklor épéktip luhur (6)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami