MCA High-Nitrogen Flame Retardant |Melamin Sianurat

Katerangan pondok:

Melamin sianurat (MCA) mangrupakeun bubuk bodas hambar tur ngandung lisah.Éta mangrupikeun pelumas tahan seuneu nitrogén bébas halogén anu ramah lingkungan, anu biasana dianggo dina plastik rékayasa termoplastik.


Rincian produk

Tag produk

Lembar data teknis-TDS

Nama: melamin sianurat (MCA)
Rumus molekul: C6H9N9O3
Beurat molekul: 255,2
beurat husus: 1,60 ~ 1,70 g / cm3;

Rincian

CAS No: 37640-57-6
Alias: Melamin asam sianurat;Melamin sianurat (éster);asam sianurat melamin;Melamin sianurat;MPP tahan seuneu bébas halogén;Melamin pirofosfat
Rumus molekul: C3H6N6·C3H3N3O3, C6H9N9O3
Beurat molekular: 255,20
EINECS: 253-575-7
Kapadetan: 1,7 g / cm3

Fitur produk sareng aplikasi

Produk bisa loba dipaké dina karét, nilon, résin phenolic, résin epoxy, lotion acrylic, résin polytetrafluoroethylene jeung résin olefin séjén salaku komponén retardant seuneu.Produk rengse bisa dipaké salaku bahan jeung bagian kalawan kelas insulasi retardant seuneu tinggi, sarta bahan kalawan pangaruh lubrication alus teuing bisa dipaké salaku pelumas.Kinerja lubrication langkung saé tibatan molybdenum disulfide, tapi hargana ngan ukur 1/6 tina éta.MCA henteu toksik sareng teu aya karusakan fisiologis.Bisa nyieun kulit padet tur mulus.Cai mibanda adhesion alus kana kulit.Ieu bisa dipaké pikeun nyiapkeun kosmétik kulit jeung agén matting cet.Sajaba ti éta, pilem palapis MCA bisa dipaké salaku pilem lubricating antirust, pilem remover pikeun kawat baja gambar na stamping, sarta pilem lubricating pikeun bagian transmisi mékanis biasa.MCA ogé bisa digabungkeun jeung PTFE, résin phenolic, résin epoxy jeung résin polyphenylene sulfida pikeun ngabentuk bahan komposit, nu bisa dipaké dina lubricating bahan kalawan sarat husus.

Lain

waktos pangiriman: Dina 4 ~ 6 minggu.
Istilah bisnis: EXW, FOB, CFR, CIF.
Syarat pembayaran: TT/DP/DA/OA/LC

Paket jeung Panyimpenan

Paket: Dipak dina kantong anyaman dijejeran ku kantong plastik, kalawan beurat net 20kg per kantong.
Panyimpenan: simpen di gudang anu garing sareng berventilasi saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali