Asam sianurat kolam renang klorin penstabil

Katerangan pondok:

Pengenalan produk asam sianurat
asam sianurat;2,4,6-trihydroxy-1,3,5-triazine;2,4,6-triazinetriol;SYM triazine triol

2 Lembar data teknis—TDS
Penampilan: bubuk bodas, granule, Uap low
Kandungan asam sianurat: 98,5% mnt
pH(1% solusi): 4-4,5


Rincian produk

Tag produk

Rincian

CAS No.: 108-80-5
Ngaran séjén: ICA, CYA, asam sianurat, asam Isocyanuric, 2,4,6-trihydroxy-1,3,5-triazine, CA
Rumus: C3H3N3O3
Beurat molekular: 129.1

Rumus struktural

Asam sianurat bubuk bodas granules CYA ICA 108-80-5 Klorin penstabil
图片 3

EINECS No.: 203-618-0
Tempat Asal: Hebei
Pamakéan: Kimia Treatment Cai
Ngaran Brand: XINGFEI
Penampilan: granular, bubuk
Bubuk bodas atawa partikel, rada leyur dina cai, titik lebur 330 ℃, nilai pH solusi jenuh ≥ 4.2

Aplikasi

1) Dipaké salaku disinféktan:
(1) dipaké pikeun pengobatan cai kolam renang;
(2) dipaké pikeun nyintésis detergents, detergents, agén beberesih, deodorants, jsb kalawan disinfection jeung épék sterilization;
(3) disinfeksi sareng sterilisasi cai nginum
(4) Deodorant, dipaké pikeun disinfection na deodorization tina mangkok toilét;
(5) Sterilisasi sareng disinfeksi ternak sareng produk akuatik, jangjangan sareng serikultur;
(6) Buah-buahan sareng sayuran Pelestarian, disinfeksi sareng anticorrosion.

2) Dipaké salaku perlakuan kokotor jeung bahan baku kimia di industri:
(1) Dipaké salaku perlakuan anti ganggang cai sirkulasi industri;
(2) dipaké pikeun pengobatan kokotor industri jeung kokotor domestik;
(3) Dipaké salaku agén pemutihan jeung agén pemutihan tiis dina industri tékstil;
(4) Dipaké salaku wol jeung agén perlakuan cashmere jeung wol ngaleutikan-bukti agén dina industri imitasi wol.

Lain

waktos pangiriman: Dina 4 ~ 6 minggu.
Istilah bisnis: EXW, FOB, CFR, CIF.
Syarat pembayaran: TT/DP/DA/OA/LC

Bungkusan

25kg atanapi 50kg tas, 25kg, 50kg drum plastik, kardus drum, 1000kg kantong wadahna, atawa bungkusan nurutkeun sarat customer

Panyimpenan sareng transportasi

Produk disimpen dina tempat anu berventilasi sareng garing, tahan cai, tahan cai, tahan hujan sareng tahan seuneu.Aranjeunna diangkut ku cara transportasi biasa.

图片 6

Dipandu ku prinsip "Prudence, Efisiensi, Uni jeung Inovasi. parusahaan nyieun usaha terrific rék dilegakeun perdagangan internasional na, ngangkat kauntungan parusahaan jeung ngangkat skala ékspor na. Kami yakin yén kami geus perencanaan pikeun mibanda vibrant. prospek sarta bakal disebarkeun ka sakuliah dunya dina taun datang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami